Translate

2007. október 19., péntek

Fogszabályozás


Tegnap - 4 havi kezelgetések, csiszolások, foghúzások (ami elég durván hangzik, ugyanis 7 tejfogat kellett kihúzni) után elkészült a nagyobbik lányom felső fogszabályzója. Amikor már elkerülhetetlen volt a tény, hogy fogszabályzásra lesz szüksége nagyon magam alatt voltam.
Sőt rengeteget sírtam... féltettem a rá váró fájdalmaktól, kellemetlenségektől. Az lebegett a szemem előtt, hogy ott lesz az az izé a szájában, és csúfolni, bántani fogák az iskolában. Mivel nemsoká kamaszodni fog és így még jobban meg fogja viseli lelkileg... Aztán jött a megvilágosodás. Nem rögzített fogszabit kapott, hanem kivehetőset, amit az iskolában nem kell hordania, csak itthon. És ha lehet ilyen mondanom, akkor gyönyörű lett a fogszabályzó! Nagyon szép színes, igazi kislányos, még kis csillámporok is vannak benne és a Micimackó meséből a nyuszi is bele lett glavírozva (gondolom így mondják). Tényleg olyan, mint egy ékszer! És ami a lényeg, hogy lelkesedéssel viseli, sőt tudott benne aludni éjszaka .
Fotót csak akkor teszek fel róla, ha szeretnétek látni.

Nincsenek megjegyzések:

Valami mást is tanultam. Azt, hogy ahogy öregszem, elveszítek olyan dolgokat, amiket sajnálok. Például... a tejfogaimat, amelyek idővel helyet adnak a vasfogaknak. De ennél fontosabb dolgok is elvesznek..., barátok. És csak reménykedhetünk, hogy a hamis barátok vesznek el, akikről kiderült, nem igaziak. Ha szerencsém van, az igazi barátaim megmaradnak, azok, akik mindig is mellettem álltak..., pedig nem mindig hittem.
- Meg Cabot-

Gyermekeim

Lilypie Lilypie Lilypie Kids Birthday tickers