Translate

2008. június 23., hétfő

Hímzések a KM-beSzerintem nem vagyok normális, de majd megerősítetek vagy megcáfoltok.
Már idejét sem tudom mikor is hímeztem utoljára a KM-be, azt hiszem a Török és a teheneket. Viszont már nem bírtam magammal, és újra bevállaltam... 6 db-ot (hat darabot!!!!) Sajnos nem mutathatom meg előre őket, de mindet szeretem. :-D Hárommal már teljesen készen vagyok, a negyedikbe is belekezdtem már, viszont a kézimunkatáskámat meg szépen félretettem, pedig nem sok hiányzik már az első részből.
Meg ugye itt az építkezés is. Aki benéz az udvarunkra az elől, ha akarnám se tudnám letagadni, hogy mi folyik nálunk. Itt egy nagy kupac sóder, ott egy halom zsalufa, amott az alátámasztó fák, cement..... Na és akkor a gyerekek..... :-))) Soroljam még?!

Nincsenek megjegyzések:

Valami mást is tanultam. Azt, hogy ahogy öregszem, elveszítek olyan dolgokat, amiket sajnálok. Például... a tejfogaimat, amelyek idővel helyet adnak a vasfogaknak. De ennél fontosabb dolgok is elvesznek..., barátok. És csak reménykedhetünk, hogy a hamis barátok vesznek el, akikről kiderült, nem igaziak. Ha szerencsém van, az igazi barátaim megmaradnak, azok, akik mindig is mellettem álltak..., pedig nem mindig hittem.
- Meg Cabot-

Gyermekeim

Lilypie Lilypie Lilypie Kids Birthday tickers