Translate

2008. november 6., csütörtök

Túl az első víznapon....


Amióta elkezdtem a diétámat sokkal jobban érzem magam! Testileg és lelkileg egyaránt! Nem fáradok el estére sem, energikusabb vagyok, nőt a teljesítményem, a gyerekektől sem kaptam el a náthát, pedig eddig mindig összeszedtem tőlük. Egészségesen táplálkozom! Sőt a családnak is ízlik! Főleg a gyümölcs napomat szeretik a lányok! Ilyenkor összedobok egy egész tál finom vegyes bazárt : paradicsom, paprika, póréhagyma, kaliforniai paprikák, retek, uborka, alma, a lányok kedvéért trappista sajt (nekem ez ilyenkor tilos) pici só, olíva olaj. Összekeverem, lefedem és megy be egy kicsit összeérni a hűtőbe. Isteni finom! :-)
Minden hónapban tartani kell egy víz napot. Sokáig vacilláltam, hogy melyik lenne az ideális nap, és mivel holnap lesz Bencém 4 éves, hétvégén meg szülinapi buli lesz (tuti bűnözöm egy kicsit ;-) ) így tegnap megtartottam az első ilyen napom! A délelőttöt teljesen lazán vettem, délben míg Vivi és Attila ebédeltek, próbáltam elkerülni a konyha asztalt, még előző nap megfőztem nekik, így nem kellett kínoznom magam. Bence később evett, mivel későn ébredt reggel, így kicsit megcsúszott az ebédje. Őt viszont meg kellett etetnem, mert ugye közben játszott és nem volt hajlandó az evés idejére sem felfüggeszteni a játékot. :-D Az este már húzósabb volt... folyamatosan korgott a gyomrom, fájt a fejem az éhségtől, de kibírtam, megcsináltam.
Az eredmény: -5,6 kg egy hónap alatt! :-)))

9 megjegyzés:

norcsella írta...

Gratulálok! Én nem tudnám csinálni az biztos.

Carol Anna írta...

Köszönöm! :-) Nekem sem menne, ha Attila és a lányok nem támogatnának, nem mondanák el szinte minden nap, hogy Anya, Te egyre csinosabb vagy! :-)))

Névtelen írta...

Te egy HŐS vagy! Tutira nem menne nekem sem :(((

Dora írta...

Hu, egy hős vagy! Én a viz napra sosem birtam rászánni magam. Ügyes vagy!!!!

Carol Anna írta...

Köszönöm szépen az elismerést!
Én is nagyon féltem ettől a naptól, halogattam is rendesen, de végülis nem volt annyira vészes, mint amilyennek gondoltam! :-)

Melinda írta...

Ügyes vagy nagyon!Kitartás a továbbiakhoz!

Dóra írta...

Hú, az 5,6 kiló király! Irigyellek a kitartásodért. Végig csinálod a 90 napot teljesen?

Carol Anna írta...

Köszönöm! :-)
Igen végig fogom csinálni!
Nem éhezem és nagyon finomakat eszem!

Clinique-Bogi írta...

Gratulálok! És beszéljél már rá engem is légyszi. :-D

Valami mást is tanultam. Azt, hogy ahogy öregszem, elveszítek olyan dolgokat, amiket sajnálok. Például... a tejfogaimat, amelyek idővel helyet adnak a vasfogaknak. De ennél fontosabb dolgok is elvesznek..., barátok. És csak reménykedhetünk, hogy a hamis barátok vesznek el, akikről kiderült, nem igaziak. Ha szerencsém van, az igazi barátaim megmaradnak, azok, akik mindig is mellettem álltak..., pedig nem mindig hittem.
- Meg Cabot-

Gyermekeim

Lilypie Lilypie Lilypie Kids Birthday tickers