Translate

2008. január 17., csütörtök

Féléves Klasszikus-, és Jazzdob tanszaki
Tegnap este volt Vivien féléves Klasszikus-, és Jazzdob tanszaki hangversenye. Itt a tanulók bemutatják, hogy mit sikerült elsajátítaniuk az első félévben. Színvonalas, "ütős", jó hangulatú, pergős (2 óra hosszás) műsor volt a Dorogi Márton Művelődési Központban. Aranyosak voltak az előkészítősök is, akik szinte még most kezdtek el ismerkedni a hangszerrel, és ki mertek állni a nagyközönség elé.
Vivim nagyon ügyes volt, hibátlanul játszott. Rengetegen dícsérték és nagyon tehetségesnek tartják. A Drágám tagja a Mókus kvártettnek, és részt vesznek a március közepén Vácott megrendezésre kerülő fesztiválon/versenyen.
További programok:
- pénteken féléves vizsga a bizottság előtt
- febr.15.,16. zeneiskolai farsang (ez lesz az első ilyen fellépése, ráadásul jelmezben fognak zenélni)
- március közepe Vác fesztivál

Nincsenek megjegyzések:

Valami mást is tanultam. Azt, hogy ahogy öregszem, elveszítek olyan dolgokat, amiket sajnálok. Például... a tejfogaimat, amelyek idővel helyet adnak a vasfogaknak. De ennél fontosabb dolgok is elvesznek..., barátok. És csak reménykedhetünk, hogy a hamis barátok vesznek el, akikről kiderült, nem igaziak. Ha szerencsém van, az igazi barátaim megmaradnak, azok, akik mindig is mellettem álltak..., pedig nem mindig hittem.
- Meg Cabot-

Gyermekeim

Lilypie Lilypie Lilypie Kids Birthday tickers