Translate

2008. augusztus 29., péntek

Fogszabályozás

Tegnap Debrecenbe mentünk Viviennel, fogszabályozásra.
Tavaly június végén kezdtünk el a doktornőhöz járni. Hónapok óta tágította a felső szájpadot a fogszabályozó segítségével, hogy beférjenek a most kibúvó fogacskái. Most 3 hétig tilos használnunk a fogszabályozót, aztán megyünk vissza kontrollra.
(Félő, hogy a lenti fogaihoz hasonlóan két fenti maradanó fog sem fogja megúszni a véget...)

3 megjegyzés:

Anita írta...

Szia Anna!

Kitatártást kívánok a fogszabályozásotokhoz, nekem is volt benne részem, de akkor még nem voltak ilyen profi módszerek, mint manapság. (na ezt most úgy írtam, mintha valami vén tyúk lennék, pedig még a 30-at is csak alulról pedzegetetm :-))))
Felül engem is megszabadítottak két fogamtól, hogy ne nőjjön rá a szemfogam és egyébként is elférjen a többi, alul viszont nem mert hozzányúlni a doki, össze is vannak torlódva rendesen, hiába volt a szabályozás. Nem férnek el a fogaim a számban, a bölcsesség fogam is azért maradt benn, mert nem fér el. A többi rémtörténettől megkíméllek. :-)

Carol Anna írta...

Anita!
Igen kitartás az kell, bár eddig is nekem kellett tartani Vivimben a lelket.
Amint olvasom neked is kijárt belőle rendesen... :-(
Lent torlódás miatt kellett kihúzatni mind a két oldalon a szemfogak mellett lévő két maradandót, mert kuszák voltak elől a kis fogai, vmint a szemfogai befelé fordultak, ráfordultak az első fogaira és már nőni sem tudtak. Elég szörnyű volt, de mióta kihúzattuk azt a két fogat gyönyörűen rendeződtek, helyére ment minden fog.
Igaz van egy kis fogrés, de az örlői még ezután fognak váltani...
Felül tágított rajta, hátha.... de nem bíztatott!

Névtelen írta...

Az a szerencse,hogy ma már nem ciki ez a dolog,bezzeg a mi időnkben.Valszeg Zsaninak is kell,mert egy foga nem esett még ki,de előtte kibújt kaz új,majd meglátjuk,mi szeptemerben megyünk.Ő örül neki!Kiartás Vivinek!

Valami mást is tanultam. Azt, hogy ahogy öregszem, elveszítek olyan dolgokat, amiket sajnálok. Például... a tejfogaimat, amelyek idővel helyet adnak a vasfogaknak. De ennél fontosabb dolgok is elvesznek..., barátok. És csak reménykedhetünk, hogy a hamis barátok vesznek el, akikről kiderült, nem igaziak. Ha szerencsém van, az igazi barátaim megmaradnak, azok, akik mindig is mellettem álltak..., pedig nem mindig hittem.
- Meg Cabot-

Gyermekeim

Lilypie Lilypie Lilypie Kids Birthday tickers