Translate

2008. december 31., szerda

Mirabilia SAL- Mill Hill és Kreinik

Végre!!!
A sokadik kör után megérkezett Amerikából a Mirás csajokhoz rendelt kiegészítők, a Mill Hill gyöngyök és a Kreinik fonalak.

Rendltem még egy szives fogantyújú ollót, vmint 3 db CC és 3 db TGA fonalat.Dóri! Szeretném megköszönni itt is a közreműködést a beszerzés, fizetés terén! A rengeteg fáradozást, ami ezzel járt!
Köszönöm szépen!
Millió puszim érte!2 megjegyzés:

Dora írta...

Nagyon szívesen! :)
És örülök, hogy még egy csomag megvan.
Egyébként van egy sejtésem, hogy miért nem ért ide a csomag a múltkor.

A mostani cimzésen is az ékezetes betűket nemes egyszerűséggel lehagyta a nő a cimzésről. Én nem értem miért nem bir megpróbálni egy hasonló betűt irni, vagy legalább az ékezetet akkor ne tegye rá. Néztem a miénket, és enyén csodálkoztam, hogy tele van á betűvel a cimünk, igy mindegyiket kihagyta...

Carol Anna írta...

Én is mondtam Attilámnak, hogy még az a szerencse, hogy megtaláltak ezzel a csomaggal.
A címzett neveként először is Pétered neve állt, alatta az enyém, a nevemből szinte csak a mássalhangzókat írta rá, egy kevés magánhangzóval. A városunk nevéből amiben 4 magánhangzó van, 3 hiányzik! :-)))
Kész csoda, hogy mégis megtaláltak! :-D
Bár a csomag tartalma kárpótol mindenért! ;-)

Valami mást is tanultam. Azt, hogy ahogy öregszem, elveszítek olyan dolgokat, amiket sajnálok. Például... a tejfogaimat, amelyek idővel helyet adnak a vasfogaknak. De ennél fontosabb dolgok is elvesznek..., barátok. És csak reménykedhetünk, hogy a hamis barátok vesznek el, akikről kiderült, nem igaziak. Ha szerencsém van, az igazi barátaim megmaradnak, azok, akik mindig is mellettem álltak..., pedig nem mindig hittem.
- Meg Cabot-

Gyermekeim

Lilypie Lilypie Lilypie Kids Birthday tickers