Translate

2009. január 19., hétfő

Kész és félkészek

Egy újabb RR-em utolsó darabja! :-D
(Nagy megkönnyebbülés már ez nekem, mert már nagyon elegem van az RR-ekből!)
MS astro cats RR - hebea halak horoszkópos macskája


És akkor most mutatom a félkész, még befejezésre váró RR-jeimet. Utálom így visszakapni őket, amikor még nekem kell a végét meghímeznem.

Calico KBK RR-em


Egy hónap hiányzik, ráadásul pecsétes (foltos) az anyagom! :-(((A másik egyik nagy kedvencem a pillangóim, de az öröm nem felhőtlen....Így kaptam vissza az utolsó pillangómat:A hardanger rész befejezésre vár:

5 megjegyzés:

Edige írta...

Azért ez az utolsó pillangó elég durva! Szégyellheti magát, aki ilyen munkát ki mer adni a keze közül...

CathlenKata írta...

Nem semmi:-(((

Carol Anna írta...

...no comment...

Névtelen írta...

Ki nem bírta befejezni azt a kis darabot?
Sajnálom, hogy még nem hallottam olyan embert aki az RR-ekre nem azt mondta volna, hogy soha többé :(((

Ányi írta...

Én voltam az, aki így küldte vissza carol lepkéjét.
Kettőt kaptam egyszerre és kevesebb, mint másfél hónap alatt küldtem őket tovább, tehát még határidő előtt. Azért nem fejeztem be, mert elfogyott a fekete fonalam. És nagyon sajnálom, de nem akartam elmenni vásárolni - Puppets-et... ez talán érthető. Tovább viszont nem akartam rajta ülni.
carolnak a küldés előtt írtam, hogy hiányos lesz a fonalhiányom miatt. Sajnálom.
(Zárójelben még annyit, hogy volt olyan RR, amiből 4-et kaptam, majdnem egyszerre, pedig direkt kértem, hogy ha lehet, inkább előre meghímzek mindent nyáron, mikor jobban ráértem (szoktuk néha előrekérni a hímzéseket a csúszások elkerülése miatt). Közben nyakamon voltak a vizsgák, előretolódtak az utolsó félévben, írtam a szakdolgozatomat.)
Kövezzetek meg érte, sajnálom.

Valami mást is tanultam. Azt, hogy ahogy öregszem, elveszítek olyan dolgokat, amiket sajnálok. Például... a tejfogaimat, amelyek idővel helyet adnak a vasfogaknak. De ennél fontosabb dolgok is elvesznek..., barátok. És csak reménykedhetünk, hogy a hamis barátok vesznek el, akikről kiderült, nem igaziak. Ha szerencsém van, az igazi barátaim megmaradnak, azok, akik mindig is mellettem álltak..., pedig nem mindig hittem.
- Meg Cabot-

Gyermekeim

Lilypie Lilypie Lilypie Kids Birthday tickers