Translate

2009. február 2., hétfő

Lanarte: Sweethearts - Loving1.



Már tegnap este felpakoltam itthon a két képet, gondoltam majd munka közben az ÚJ munkahelyemről jól megszerkesztem a blogbejegyzést, de az ottani számítógépem annyira meghalt, hogy nagyon! :-(
A lényeg, hogy itt vannak a képek! :-D


Szerintem szépen látszik, hogy haladok a Lanarte képpel, bár lassan félreteszem mihelyst letisztul bennem a kép, a SWAP ajándék-ötlet terén. ;-)




... és itt a BC SAL-om eddig meghímzett hónapjai és a maradék anyagom.....
Az ötletekre még mindig nagyon nyitott vagyok!!!

7 megjegyzés:

norcsella írta...

Nagyon szép! S gyorsan is hímzel ilyen szépen!

Carol Anna írta...

Köszönöm! :-)

unikat írta...

Még mindig csodaszép ez a Lanarte kép!
S milyen jól haladsz!

Névtelen írta...

Szép a Lanarte is, de most olvastam, hogy jártál a BC képeddel :( Mi lenne ha Visszabontanád a juli-augusztust, és a két félévet két külön anyagra hímeznéd?

Jucus írta...

Ez a testvérkés Lanarte nekem is annyira de annyira tetszik! Egyszer sort kerítek rá! Gyönyörű és szépen alakul! A Lanarte - kiteket amúgy is szeretem.

Cserny Cherry Ildikó írta...

Szia!
Most olvastam, hogy hogyan jártál. Én is hasonlóan, és pont ennél a salnál. Én úgy oldottam meg, hogy 8+4 bontásban 2 kép lesz. Kidobni nagyon sajnáltam volna, félre tenni és ujrakezdeni nem volt kedvem. Szóval nem vagy egyedül. :)

Carol Anna írta...

Köszönöm Lányok! Nagyon szeretem csinálni, az idén még a párja is tervben van, ahol csak a kislány van egyedül.
Ódzkodok a bontástól, vhogy nem szeressem....lehet, hogy előbb a toldással fogok megpróbálkozni, ha nem megy akkor....

Valami mást is tanultam. Azt, hogy ahogy öregszem, elveszítek olyan dolgokat, amiket sajnálok. Például... a tejfogaimat, amelyek idővel helyet adnak a vasfogaknak. De ennél fontosabb dolgok is elvesznek..., barátok. És csak reménykedhetünk, hogy a hamis barátok vesznek el, akikről kiderült, nem igaziak. Ha szerencsém van, az igazi barátaim megmaradnak, azok, akik mindig is mellettem álltak..., pedig nem mindig hittem.
- Meg Cabot-

Gyermekeim

Lilypie Lilypie Lilypie Kids Birthday tickers