Translate

2012. január 27., péntek

Dimensions: Mother (1)


Elkezdtem a Dórától megörökölt Dimensions Mother készlet hímzését.
A legnagyobb kihívás az aida utáni kutatásom volt, mivel már rég hímzővásznakra 
hímezek, az utolsó 18-as aidámat Erikának ajándékoztam, de sikerült találnom még.
Az egyik szín nagyon hamar elfogyott, amit DMC-vel pótoltam.
A felirat nálam is magyar lett.





5 megjegyzés:

Katinka írta...

Meg leltem ! Nagyon szép klasszikus gyönyörű ( talán a legszebb) anyáknapjára való minta . S , nagyon szépen haladsz vele ;-)

Éva írta...

Olyan nagyon szépek ezek a hímzések! Annyira tudlak benneteket akik ezzel foglalkoztok csodálni hogy ilyen pici apró öltésekkel milyen szépen dolgoztok.

Fáni írta...

Szia!
Nagyon szép amit csinálsz.
Én most egy másik munkádról szeretnék érdeklődni. Most kezdtem el a hardengerezést. A kérdésem milyen anyagra, és milyen fonallal dolgoztál? Olyan szép az a munkád is.

Carol Anna írta...

Köszönöm szépen!
Fáni, én 27 ct Linda hímzővászonra szoktam hardangerezni, 8-as és 12-es perlével.

Fáni írta...

Köszönöm a gyors választ. Még azt szeretném kérdezni, hogy ezt a Linda vásznat hol tudom beszerezni, illetve én úgy tudom, Magyarországon csak 8-as Perlét lehet kapni. Ha van lehetőség a 12-es beszerzésére, az hol található, boltban - helyileg hol -, vagy interneten. Kérlek küld el az elérhetőséget.
Köszönöm
További szép hétvégét

Valami mást is tanultam. Azt, hogy ahogy öregszem, elveszítek olyan dolgokat, amiket sajnálok. Például... a tejfogaimat, amelyek idővel helyet adnak a vasfogaknak. De ennél fontosabb dolgok is elvesznek..., barátok. És csak reménykedhetünk, hogy a hamis barátok vesznek el, akikről kiderült, nem igaziak. Ha szerencsém van, az igazi barátaim megmaradnak, azok, akik mindig is mellettem álltak..., pedig nem mindig hittem.
- Meg Cabot-

Gyermekeim

Lilypie Lilypie Lilypie Kids Birthday tickers