Translate

2008. szeptember 14., vasárnap

Egészségi állapotunk....

Attilám szeme teljesen letisztult, már csak a bal szemén van hematóma, ahol a szurit kapta. Már 80% mind a két szem, a múltkor még csak 50 %-os volt.
Csütörtökön fülészeten volt, a bal mandulájából genny ürül. Arcüreg röntgent rendelt el az orvos, polip és ciszta kizárása végett. Pénteken elvittem arcüreg röntgenre. Teljes kivizsgálást kértek, mert igazi "mutogatós" orvosi eset a miénk, hogy egyszerre mind a két szemét megtámadta ez a betegség.
Hétfőre kértem időpontot a magán fogdokinkhoz.
Közben lejárt a kocsink zöldkártyája, és mint muszájból született sofőrként, hétfőn még meg kell csináltatnom! :-(
Kedden irány Debrecen, Klinika, labor.
Szerdán újra Szemklinika!
Lillám! 3 napig volt bent a kórházba, vakbél gyanúval. Hála' nem az volt! Rendben volt minden eredménye, a fehérvérsejt számon látszott, hogy jó kis vírusos gyomorrontása volt!
Olyan tündér! Imádom! Anyumnak meg köszönöm, hogy befeküdt Lillával!
Hétfőn suli!

Vivien pénteken 9 ó 50 perckor telefonál, hogy hazajönne, mert fáj a torka, a feje, tiszta takony és nagyon nem jól érzi magát... Gyorsan mentem érte, közben doktornéninket felhívom, aki 10-ig rendel, hogy ugyan ne menjen már el, mert mindjárt beesnék hozzá Vivivel. Oké, megvár!
Kezdődő nátha, semmi komoly! Nagy sóhaj... Hétfőn suli!

Bence szombat délelőttre teljesen letaknyosodott, belázasodott (38,4). Na ma sem úsztam meg a vezetést... délután 2 órakor kezdte a magánrendelését doktornénink. Kapott a drágám antibiotikumot... és képzeljétek nagyon jó kis éjszakánk volt! Nem volt láz, nem volt orrdugulás, igaz korán keltünk, de ez legyen a legkevesebb! A héten szerintem táppénzen lesz!

Na, de most komolyan! Én, mint három kisgyermekes + egy nagy gyermek (Attilám) anyukája nem engedhetem meg magamnak, hogy beteg legyek! Ez így volt eddig is és ezek is után is így lesz! Bele sem merek gondolni abba a fejetlenségbe, ami akkor törne ki, ha véletlen ágynak esnék.... brrr.....

6 megjegyzés:

Dóra írta...

Jobbulást az egész családnak. És igen, három gyerek plusz egy "negyedik" mellett az ember lánya nem engedheti meg azt a luxust, hogy beteg legyen. Általában mi anyukák a legvégén dőlünk ki, de akkor sem annyira a vírus, mint a fáradtság miatti kimerültség miatt dőlünk ki, és mellesleg oylankor a legkisebb utolsó kósza vírus leglegyengültebb formája teszi be a kiskaput. Átlagban fél nap alatt fel kell épülnünk és az orvosig sosem jutunk el:) Szóval kitartás és ha van pici szabadidőd, aludj!!!

norcsella írta...

Jól látom a Nahrinos dobozokat?
De már közel van az alagút vége. S aztán jön az, hogy Téged kényeztet a család a sok ápolásért cserébe. :o)

borcy írta...

Jobbulást mindenkinek! Neked pedig sok erőt és kitartást az ápolásukhoz!

Carol Anna írta...

Köszönöm Nektek a jó kívánságokat!
Sajnos közben engem is utólért a náthás nyavalya, de még tartom magam! :-)
Igen Nóri! Jól látod! :-) A két kisebbem imádja a Nahrofit Vanília italt. Annyira, hogy egy doboz nem is elég egy hónapra... :-o

Nina írta...

Őszintén remélem, hogy mostmár meggyógyul az egész család!
Szorítok nagyon!

Carol Anna írta...

Köszönöm Nina Neked is! :-)

Valami mást is tanultam. Azt, hogy ahogy öregszem, elveszítek olyan dolgokat, amiket sajnálok. Például... a tejfogaimat, amelyek idővel helyet adnak a vasfogaknak. De ennél fontosabb dolgok is elvesznek..., barátok. És csak reménykedhetünk, hogy a hamis barátok vesznek el, akikről kiderült, nem igaziak. Ha szerencsém van, az igazi barátaim megmaradnak, azok, akik mindig is mellettem álltak..., pedig nem mindig hittem.
- Meg Cabot-

Gyermekeim

Lilypie Lilypie Lilypie Kids Birthday tickers