Translate

2008. október 28., kedd

7 pici titok rólam...

Játékszabályok:
1. Tedd ki a blogodon a linkjét annak, aki a játékba hívott!
2. Írj önmagadról 7 pontban!

3. Hívj játékba te is 7 embert, akikre igazán kíváncsi vagy!

Annyira jól esik, hogy ilyen sokan vagytok kíváncsiak rám! Remélem okozok elég meglepetést nektek, a reakciókat, véleményeket szívesen veszem! ;-)

Akik 'kipécéztek' (sorrend nélkül, remélem nem hagytam ki senkit)
manyesz, Kata, BnéHeni, Ankaaa, Dóri, Angel-Ibi, Katinka


1. Imádom a gyertyákat. Úgy vagyok velük, mint Gombóc Artúr a csokoládéval. Szeretem a kereket, a szögletest, a lyukacsost, a zseléset, az illatosat... minden fajtáját! :-)
2. Egyke vagyok, így biztos voltam benne, hogy nekem sok gyermekem lesz. Még az sem kizárt, hogy a mostani létszám nem fog bővülni.... ;-)))
3. Szeretném, ha sikerülne a mostani fogyókúrám és tartós lenne a siker!
4. "Zene nékül mit ér az ember?..." Imádom a zenét, mindent meghallgatok.
... és igen... rocker lány vagyok. Imádom a rockot és a bluest. A kedvencem a Nirvana, Guns 'N Roses, Metallica, Aerosmith ( Pesten ott voltam a koncertjükön a ' 90-es években), Janes Joplin, Hobo, Takács Tamás, Tankcsapda, Green Day.
Még most is mosolygok rajta, ha visszagondolok... gimis koromban az osztályomban a lányok azon versengtek, hogy kinek divatosabb, márkásabb a ruhája, ki hogyan sminkelje magát, fesse a haját, körmét... én pedig szakadt Levi's-ben, pólóban és kockásingben jártam! :-))))
5. Szeretem, ha egy okos ember hülyéskedik, de ha egy hülye ember okoskodik attól kiborulok.
6. Szeretnék megtanulni horgolni és a varrógépemet előírásszerűen használni.
7. Kedvenc ételem a csirkepörkölt nokedlivel, tejföllel és uborka salátával, kedvenc sütim a Rákóczi túrós, kedvenc italom a Malibu és a Bailey's.

Nem jelölnék meg név szerint senkit, mert szerintem forog körbe a bejelölés és én szívem szerint mindenkit megjelölnék, mert kíváncsi vagyok Rátok! :-)))

4 megjegyzés:

norcsella írta...

A hét kicsi titokból egyet nem tudtam - gondoltam - eddig, de az lehetne az enyém is. :o)

Norvég Halász írta...

Nahát, nem is gondoltam volna, hogy te rocker csajszi vagy! :)))Én is alapos kiképzést kaptam otthon, nővérem nagy metálos volt... :)

Carol Anna írta...

:-)

Hencsi - bneheni írta...

Ez a rockeres dolog nekem is meglepő :):):)

Valami mást is tanultam. Azt, hogy ahogy öregszem, elveszítek olyan dolgokat, amiket sajnálok. Például... a tejfogaimat, amelyek idővel helyet adnak a vasfogaknak. De ennél fontosabb dolgok is elvesznek..., barátok. És csak reménykedhetünk, hogy a hamis barátok vesznek el, akikről kiderült, nem igaziak. Ha szerencsém van, az igazi barátaim megmaradnak, azok, akik mindig is mellettem álltak..., pedig nem mindig hittem.
- Meg Cabot-

Gyermekeim

Lilypie Lilypie Lilypie Kids Birthday tickers