Translate

2008. december 31., szerda

Karácsonyi ajándékaim





Nagyon kedves barátnőmtől Nóritól kaptam ezeket az ajándékokat. Pillangós ollóőrt, egy nagyon szép virágos tű és fonaltartót. Valamint egy pillangós tűpárnát.




Newsee-tól egy nagyon szép hardangeres lógókát (csodaszép) és egy rénszarvas hűtőmágnest.



Ankaaa-tól egy gyönyörű angyal-gyertyát ( ezzel a szépséges gyertyával bővült a gyűjteményem) és egy hardangeres szívecskét kaptam. Csodás megmunkálás, xszemes hímzéssel és gyöngyökkel megbolondítva.



Lányok nagyon-nagyon szépen köszönöm Nektek az ajándékaitokat!


Férjemtől pedig ezeket kaptam. ( A készleteket magam választottam, először csak a kicsi arab és mór leányt, de amikor az Évában volt a nagy leárazás azt mondta a kedvesem vegyem meg nagyban is őket. Az egyik még nem érkezett meg, az arab lány :-( , de remélem januárban ideér.)
A telefon Samsung Omnia i900-as.

3 megjegyzés:

Dora írta...

Nagyon szépséges dolgokat kaptál!

Carol Anna írta...

Igen! :-)

Edige írta...

Tényleg szépek! Egytől egyig...

Valami mást is tanultam. Azt, hogy ahogy öregszem, elveszítek olyan dolgokat, amiket sajnálok. Például... a tejfogaimat, amelyek idővel helyet adnak a vasfogaknak. De ennél fontosabb dolgok is elvesznek..., barátok. És csak reménykedhetünk, hogy a hamis barátok vesznek el, akikről kiderült, nem igaziak. Ha szerencsém van, az igazi barátaim megmaradnak, azok, akik mindig is mellettem álltak..., pedig nem mindig hittem.
- Meg Cabot-

Gyermekeim

Lilypie Lilypie Lilypie Kids Birthday tickers