Translate

2008. december 9., kedd

A karácsonyi felirat....




Tegnap elkészült a kis zsákocskák összevarrása (köszönet érte a szomszédasszonyomnak, Évának), még nincsennek kitömve. Mindbe kerül egy kevés vatelin, nem akarom nagyon ducira tömni őket, éppen csak annyira, hogy aranyos párna formájúak legyenek.
Aztán felfűzöm őket, de még a dekorációt is be kell szereznem mellé. Remélem holnap H.szoboszlón sikerül minden hozzávalót megvennem.




Anyag: Krekati féle takácsvászon
Fonal: DMC, Kreinik Metallics Blending Filament 002
Gyöngyök

5 megjegyzés:

Jucus írta...

Hogyan fogod összevarrni? Kézzel, mint a biscornukat kívülről, vagy géppel? És egymás mellé lesznek - gondolom - felfűzve? Kíváncsi leszek, hogy fog mutatni készen!

Norvég Halász írta...

Asszem hamarosan végzetesen meg fogok sértődni... :)))
Szép lett, kiváncsian várom a dekorációt is!

Carol Anna írta...

Jucus!
Már össze vannak varrva, géppel, még egy pici lyuk van az oldalán, hogy meg tudjam tömni őket vatelinnel, aztán ezeket a kis lukakat kézzel fogom összeölteni.
Egymás mellé fűzöm őket, két sorba, ahogy lefotóztam.

Zsuzsa!
:-)))))))))
Köszönöm!

Szentpyr írta...

szuper lett!!! várom a végkifejletet;)!

Melinda írta...

Szuper lett /lesz!majd mutasd ám meg készen is!

Valami mást is tanultam. Azt, hogy ahogy öregszem, elveszítek olyan dolgokat, amiket sajnálok. Például... a tejfogaimat, amelyek idővel helyet adnak a vasfogaknak. De ennél fontosabb dolgok is elvesznek..., barátok. És csak reménykedhetünk, hogy a hamis barátok vesznek el, akikről kiderült, nem igaziak. Ha szerencsém van, az igazi barátaim megmaradnak, azok, akik mindig is mellettem álltak..., pedig nem mindig hittem.
- Meg Cabot-

Gyermekeim

Lilypie Lilypie Lilypie Kids Birthday tickers