Translate

2008. április 23., szerda

MS Calendar Cats-Április

... és igen! Elkészült Nagy Szilvi áprilisi MS cicája, aki kapott egy aranyos kis csigát is! Hát... nem tudom, hogy a kedves RR társaim, ill. akik hímezték már ezeket a könnyűnek nem nevezhető mintákat, öltésfajtákat hogy vagytok vele, de én mindig egy nagy sóhajjal nyugtázom, ha elkészült egy újabb cica... Ez nekem a 6. meghímezett drágaságom, ma már bele is kezdek a februári .
Kicsit borultak a sorrendek, így csak a héten kaptam meg Ányitól Kryx anyagát, amire a februári rózsacsokros -t kell rávarázsolnom! Eléggé le van maradva ez az anyag is, lévén a jövőhéten már május lesz, bár az enyémre még csak a héten került rá a januári....

Nincsenek megjegyzések:

Valami mást is tanultam. Azt, hogy ahogy öregszem, elveszítek olyan dolgokat, amiket sajnálok. Például... a tejfogaimat, amelyek idővel helyet adnak a vasfogaknak. De ennél fontosabb dolgok is elvesznek..., barátok. És csak reménykedhetünk, hogy a hamis barátok vesznek el, akikről kiderült, nem igaziak. Ha szerencsém van, az igazi barátaim megmaradnak, azok, akik mindig is mellettem álltak..., pedig nem mindig hittem.
- Meg Cabot-

Gyermekeim

Lilypie Lilypie Lilypie Kids Birthday tickers