Translate

2008. július 8., kedd

Első probléma- esőzés


Kezdődnek a gondok.... bár nagyon szépen haladunk az építkezéssel, tegnap este szólnak a gyerekek, hogy szivárog a víz a nappali egyik faláról. :-( Arról a részről, ahol a dolgozószobám lesz. Addig nem is volt baj míg az aljzata volt csak kész, arról minden probléma nélkül lefolyt a víz, de most minden oldalról körbe lett falazva, és a tegnapi nagy esőzésben úgy nézett ki, mint egy medence. Az esővíz meg kereste az utat, hol is törhetne ki.... hát hol máshol, mint a nappalink falán.
Este fél 11-kor szakadó esőben kimentünk Attilával, és rövid tanakodás után lyukat kalapált az egyik tégla oldalába, ( a jó szándékért cserébe 3 vérhólyag dukált) így azon keresztül `leeresztettük a medencéből` a vizet. Reggelre kiszáradt a nappali fala is, jólvanna, csak csorgás volt rajta, én is lehiggadtam és a dolgozó szobám is kilukadt! :-)))
Még jó, hogy a tető nem lett megbontva....

5 megjegyzés:

Melinda írta...

Az a fánya eső!
De még jó,hogy most derült ki nem télen!

Melinda írta...

"Fránya" akart lenni:)

Dora írta...

Hm, hát ez nem lehetett valami jó :( Én zseni meg az eső előtt elmentem itthonról, nyitvahagytam a tetőtéri ablakot... no comment, mennyi eszem van :(

Carol Anna írta...

Igen, tényleg jó, bár télire már bízom benne, hogy mindennel készen leszünk. Bár a tetőablakokra majd nekem is vigyáznom kell, biztos elég lesz megszoknom.
Dóri! Még jó, hogy nem áztatok be nagyon! Olvastam a bejegyzést a blogodban.

mannamari írta...

Hú, még jó hogy most derült ki.

Valami mást is tanultam. Azt, hogy ahogy öregszem, elveszítek olyan dolgokat, amiket sajnálok. Például... a tejfogaimat, amelyek idővel helyet adnak a vasfogaknak. De ennél fontosabb dolgok is elvesznek..., barátok. És csak reménykedhetünk, hogy a hamis barátok vesznek el, akikről kiderült, nem igaziak. Ha szerencsém van, az igazi barátaim megmaradnak, azok, akik mindig is mellettem álltak..., pedig nem mindig hittem.
- Meg Cabot-

Gyermekeim

Lilypie Lilypie Lilypie Kids Birthday tickers