Translate

2008. szeptember 26., péntek

Indesit IS70C

Íme a kis Drága!



Tegnap délután hozták ki, ma reggel próbáltam ki. Hát..... nem akarom agyonra dicsérni, de egy angyal! :-)))
Reggel nagyon vártam, hogy beindíthassam a mosógépem, aztán átpakoltam a kimosott ruhákat a szárítógépbe. Beállítottam az időt, miután leállt kiszedegettem a friss, meleg, száraz!, vasalást sem igénylő ruhákat! :-))))
Egyszerűen imádnivaló! Megérdemel egy névadást! Várom az ötleteket! :-)

6 megjegyzés:

Christine írta...

Mi a régi mosógépünket Szergejnek hívtuk:) De persze ez a szárítógép nem olyan szergejes... Azért egy csoda, mennyire megkönnyítik ezek a dolgok az ember munkáját...

Egyébként nagyon tetszik a blogod, remélem nem baj, hogy betettelek a kedvenc olvasnivalóim közé:)

Anita írta...

Névadásban nem vagyok jó, viszont egy hatalmas szöget ütöttél a fejembe ezzel a szárítógéppel. :-) Mert nyáron nincs gond, kiteregetek a napsütéses teraszra és villámgyorsan megszárad minden és isteni illata lesz. Viszont ilyenkor ebben a nyirkos őszi időben és egyébként télen is olyan nehezen szárad meg minden a fűtés ellenére is, pedig nekem van hol teregetnem.
Szóval az új varrógépem után azt hiszem, ez lesz a következő háztartási gép, amiről meg fogom győzni a férjemet, hogy nem lehet élni nélküle. Remélem, nem lesz nehéz dolgom, mert használt már ilyet mikor a messzi Amerikában okosították, és imádta a meleg, száraz ruhákat. :-))))

Ankaaa írta...

Gratulálok az új családtaghoz! Nagy segítség. A nyáron rászoktam arra, hogy a mosógépből 10 perces szellőztető programra tettem be a ruhákat (biztos van a tieden is), ez megpuhította, kifújta belőlük a szöszt. Így nem gyűrődtek a ruhák amikor teregettem :-)
Svédországban élő barátném tanácsára amikor toll kabátot, vagy párnát teszek be, akkor teszek mellé egy teniszlabdát is.

Carol Anna írta...

Köszönöm christine! Csodás a sok kötött cucc nálad! :-)
Anita! Remélem sikerül meggyőznöd a férjed! ;-)Bár hátha nem is kell dokáig győzködnöd!
Ankaaa! Köszönöm a tanácsot! Az enyémen is van 10 perces szellőztető program. Ki is fogom próbálni még az ágyneműk szellőztetésére is! ;-)
Megtörtént a névadás! Zsuzsika lett a neve! :-D

Carol Anna írta...

dokáig=sokáig :-)))

Unknown írta...

hehe :)

Valami mást is tanultam. Azt, hogy ahogy öregszem, elveszítek olyan dolgokat, amiket sajnálok. Például... a tejfogaimat, amelyek idővel helyet adnak a vasfogaknak. De ennél fontosabb dolgok is elvesznek..., barátok. És csak reménykedhetünk, hogy a hamis barátok vesznek el, akikről kiderült, nem igaziak. Ha szerencsém van, az igazi barátaim megmaradnak, azok, akik mindig is mellettem álltak..., pedig nem mindig hittem.
- Meg Cabot-

Gyermekeim

Lilypie Lilypie Lilypie Kids Birthday tickers