Translate

2008. szeptember 23., kedd

Sírjak vagy nevessek.....




Mérleget készítek, aztán meglátjuk merre billen....


Nevessek:
1. Ma szóltak a lépcsősök, hogy csütörtökön érkeznek. Egy éjszakára foglaljunk nekik szállást (hárman jönnek). 2 nap alatt felépítik a lépcsőt.
Mindenképpen készítenem kell fotókat, mert bár olvastam, a leírást, de hihetetlen, ill. nem bírom felfogni, hogy ennyi idő alatt el lehet készíteni. :-)

2. Holnap (szerdán) érkeznek a tetőtérbe megrendelt műanyag ablakok.

3. Addig fűztem Attilámat míg beadta a derakát és LESZ szárítógépem. :-)))) Pont elkaptunk egy akciós hitelt, így a második részlet után ki tudjuk fizetni a teljes árat (ez van tervben) 0% THM !!!! Egy fillér befizetése nélkül hozhatjuk el a kicsikét! ;-)
Még délután viszem be a munkáltatóit, meg a papírjaimat. Az eladó srác már meg is rendelte a gépet!

Sírjak, de nagyon.....

1. A múlt hónapban elég sok vízdíjat fizettem. Igaz 2 és fél hónapot foglalt magában a számla, de a végösszegtől akkor is kisebb szélütést kaptam. 15 e volt.
Mondja nekem a díjbeszedő bácsi, hogy izé ..... biztosan a gyerekek sokat pancsoltak, hisz nagyon meleg volt a nyáron... Igen, de én akkor is sokallom. Kérdezte, hogy medencéztek-e? Mondom persze. Azt mondja, hogy akkor nem is sok.... :-((((
Ma becsengetett a vízóra leolvasó srác. Kíváncsiságból megkérdezem, hogy ugyan nézze már meg legyen szíves, hogy mennyi a fogyasztásunk! 60 m3 Na ettől majdnem dobtam egy hátast!!!
Mondom neki, hogy ez nem létezik! Valahol elfolyik a vizünk! Megnézte az óránkat, az meg szegény csak pörgött, pörgött és pörgött...... Csőtörésünk van! :-((((
Nem kevés utánajárásunkra ma este 7 körül jön a szakember, aki megnézi, hogy mit vegyünk és megmondja mikor tudná megcsinálni...... Brühühühü
a.)A vizet ugye ki kell fizetni, amit persze el sem használtunk, max. a csatornadíjból engednek el egy keveset.
b.) Én marha, ha nem hagyom annyiba a múltkori számlát és hamarabb megnézetettem, akkor nem játunk volna így!

2. Az összes örömhírem költséges! :-((((


A legfontosabb mégis az, hogy egészségileg köszönöm jól vagyunk! :-)

7 megjegyzés:

norcsella írta...

Szerintem nevess! :o)

CathlenKata írta...

Szerintem is nevess !Ami megtörtént azon nem sok semmit változtathatsz...
Mostantól meg csak jó jöhet !

Dora írta...

Szerintem is nevess! Milyen szép lesz ha minden készen lesz!
Sőt a szárítóért meg irigy vagyok ;)

A másik meg, örülj neki, hogy kiderült, hogy baj van a vizzel, és nem az van, hogy még hónapokon át ilyen sokat fizettek!!! Még jó, hogy megnézetted!

Carol Anna írta...

Teljesen igazatok van!
Nézzétek!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))
Nem akarom elkiabálni, de ha minden igaz, akkor holnap ki is szállítják a gépet! Akkor meg is mutatom! ;-)

CathlenKata írta...

Jujjj dejó !
Várom a képeket nagyon...

Edige írta...

Inkább nevessél! Úgy könnyebb bármit elviselni... A jót meg különösen...:-)))

Ankaaa írta...

Nevessél!!!

Pár éve történt nálunk, hogy az autóm szervizben volt egy pénteki napon, 12 órára bejelentve műszaki vizsgára. Mivel nekem munkaeszközöm, így aznapra szabad napot csináltam magamnak. Délelőtt csengettek, a vízmű emberei, jöttek mérőt cserélni. Akkor derült ki, hogy hiába van elzárva a házban a víz mindenhol, az óra mégis pörög. A boylerunk folyatott, szerintem már hónapok óta :-( Délben szerelő telefonált, hogy az autó nem ment át a műszaki vizsgán. Nem akartam ott hagyni nála hét végére, de mint tudod, három a magyar igazság..... hát a rend őre is elkapott.
Rendőrnek kimagyaráztam a dolgot, elengedett, hétfőn már műszaki is volt az autón (pénteken is lett volna, ha nem áll le az élet péntek délben) bylert párom megjavította, újból kerek lett a világ :-))))

Szárítógépet imádom!!!!!!! Három éve hű szolgám, nagyon szeretem. Ősztől tavaszig rendszeresen megy minden mosás után -öten vagyunk rá. Télen be szoktam tenni a párnákat, plédeket átszellőztetni. Ha nem padlófűtésünk lenne még az átázott lábbelit is bele lehetne tenni szárítani.

Valami mást is tanultam. Azt, hogy ahogy öregszem, elveszítek olyan dolgokat, amiket sajnálok. Például... a tejfogaimat, amelyek idővel helyet adnak a vasfogaknak. De ennél fontosabb dolgok is elvesznek..., barátok. És csak reménykedhetünk, hogy a hamis barátok vesznek el, akikről kiderült, nem igaziak. Ha szerencsém van, az igazi barátaim megmaradnak, azok, akik mindig is mellettem álltak..., pedig nem mindig hittem.
- Meg Cabot-

Gyermekeim

Lilypie Lilypie Lilypie Kids Birthday tickers